12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü kapsamında okulumuzda tören yapıldı.

13.03.2023 125

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü münasebetiyle hazırlanan program okulumuzda tüm öğrencilerin katılımı ile yapıldı.

İstiklal Marşı şairimiz Mehmet Akif ERSOY'un yazdığı, milletimizin mücadelesini ve bağımsızlığını vurgulayan İstiklal Marşımızın, Türkiye Büyük Millet Meclis tarafından kabul edilişinin 102. yıl dönümünü kutladık.

İstiklal mücadelemizi destansı ifadelerle kaleme alarak ölümsüzleştiren Mehmet Akif ERSOY'u, şükran ve minnetle anıyoruz.

Bizler bu günün anlam ve önemini anlatan programı hazırlayan Değerli Öğretmenimize ve Sevgili Öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

13-03-202313-03-202313-03-202313-03-2023

AKÇAKALE NECİP FAZIL KISAKÜREK İMAM HATİP ORTAOKULU