Çizimlerle 40 Hadis Resim Yarışması

20.12.2020 221

TÜGVA Çizimlerle 40 Hadis Resim Yarışması
YARIŞMANIN AMACI

Çizimlerle 40 Hadis isimli proje TÜGVA'nın ortaokul öğrencileri arasında tertip ettiği bir resimyarışmasıdır. Bu sosyal ve kültürel yarışma ile öğrencilerimize; yeteneklerini geliştirebilme, farklı görüş,düşünce, inanç ve kültürel değerleri yorumlayabilme, aldığı görevi istekle yapabilme, sorumluluk alabilme, bireysel olarak veya iş birliği içinde çalışabilme ve uygulayabilme gibi tutum, davranış ve becerilerin kazandırılması amaçlanmaktadır.

YARIŞMANIN KONUSU

Ortaokul çağındaki öğrencilerine yönelik olan yarışmada, Âlemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed (S.A.V.)'in hayatından; öğrencilerimizin gelişimine yön vermek üzere seçilmiş 40 adet Hadis-i Şerifin, yarışma şartnamesinde belirtilen kurallarca resmedilmesi istenmektedir. Öğrenciler seçecekleri Hadis-i Şerif'i konu olarak belirleyip resmedecektir.

Yarışma Takvimi

Online Son Başvuru: 14 Şubat 2021

Elden Son Teslim Tarihi: 26 Şubat 2021

İl Derecelerinin Açıklanması: 8 Mart 2021

İl Ödülleri Ve Sergisi: 2021 Mart

Türkiye Finali Ödülleri Ve Sergisi: 2021 Nisan

Yarışma Şartnamesi İçin Tıklayınız.

Yarışmaya Başvuru İçin Tıklayınız.