İlkokul ve Ortaokullarda E-Okul Not Verme İşlemleri Nasıl Yapılacak?

Sınavlar iptal edildi. İlkokul ve ortaokullarda not verme işlemleri resmi yazı ile bildirildi.

25.12.2020 5502

Sabah Sn Bakanımız Ziya Selçuk resmi yazı yayımlayarak ortaokul kademelerinde yüz yüze sınavların iptal edildiğini lise kademelerinde ise sınavların ikinci döneme ertelendiğini duyurdu. Sınavların iptalinin ardından ölçme ve değerlendirme işlemlerinin nasıl yapılacağı merak konusu olmuştu. Milli Eğitim Bakanlığı yayımlanan resmi yazı ile ilkokul ve ortaokul kademelerinde ölçme değerlendirme işlemlerinin nasıl yapılacağını duyurdu.

İŞTE RESMİ YAZI:
- Eğitim ve öğretim faaliyetlerinin 04-22 Ocak 2021 tarihleri arasında uzaktan eğitim yoluyla devam edeceği ve söz konusu tarihler arasında eğitim kurumlarında sadece ölçme ve değerlendirme işlemlerinin gerçekleştirileceği, resmi ve özel örgün ilköğretim kurumlarında eğitim, öğretim yönetim ve işleyişi ilişkin hususlar ilgi a yönetmelik çerçevesinde yürütüleceği ve 2020-21 eğitim öğretim yılının ikinci döneminin 15 Şubat 2021'de başlatılacağı ilgi b yazıda belirtilmişti.

25-12-2020