Okul Web Sitemizi Etkin Kullanıyoruz

Okul Web Sitemizi Etkin Kullanıyoruz

Okulumuzun web sitesini etkin kullanarak ilçede birinciliğe, il geneli tüm okullar arasında da ilk 10'a yükselmiş bulunuyoruz.

21.11.2020 4380

Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu-İmam Hatip Ortaokulu olarak okul web sitemizi etkin kullanmaya devam ediyoruz. Günlük tekil ziyaretçi sayılarımız öğretmenlerimizin, velilerimizin ve sosyal medya hesaplarımızın etkisiyle 2000 ziyaretçiye kadar ulaştı. Okulumuzda yaptığımız etkin çalışmaları sitemizde yayımlayarak internet kullanıcılarının görüşüne sunuyoruz ve okul web sitemiz etkin kullanımda Türkiye genelinde bir başarıya imza attı.

Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu-İmam Hatip Ortaokulu geçmiş yıllarda da yine Türkiye Geneli okul web siteleri etkin kullanımında sezonu ilçe 1. likleri ile kapatmıştır.

2020-2021 eğitim öğretim yılı okul web sitesi etkin kullanım performansı verilerini inceleyecek olursak Türkiye geneli 51 512 okul arasında okulumuz 220. sıraya yükselmiştir.


21-11-2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İl geneli sıralamasında da okulumuz ildeki tüm kurumlar arasında ilk 10'a girerek 9. sıraya kadar yükselmiştir.
İlçe geneli okullar arasında da okulumuz web sitesi etkin kullanımında 1. sıraya yükselmiştir.

21-11-202021-11-2020


Etkin kullanımda okulumuzda yaptığımız özgün çalışmalar, öğrenci ve velilerimizin okulumuz web sitesini öğretmenlerimiz aracılığıyla takip etmeleri ve okulumuzun sosyal medya hesaplarının katkısı vardır. Başarımızda emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz. Okul web sitemizi etkin kullanmaya devam edeceğiz.