Sınav Tarihleri İle İlgili Önemli Duyuru- Öğretmen ve öğrencilerimizin dikkatine

Sınav Tarihleri İle İlgili Önemli Duyuru- Öğretmen ve öğrencilerimizin dikkatine

Öğretmen ve öğrencilerimizin dikkatine: Sınav tarihleri belli olmuştur.

25.12.2020 2216

 Değerli arkadaşlar, sınav günü ve saatleri attığım tabloda mevcuttur, lütfen dikkatlice inceleyiniz. Sınıf rehber öğretmenlerimiz, sınav tarihleri ile ilgili, öğrencilerimizi tek tek ulaşıp bilgilendireceklerdir.

 Köylerden gelen öğrencilerimiz için servislerimiz olacaktır. Belirtilen gün ve saat dışında yazılı kesinlikle yapılmayacaktır.

Sınav tarihlerini e-okul modülüne işlemeyi unutmayınız.

Öğrencilerimizin sınavlarla ilgili bilgilendirilmesinden öğretmenlerimiz sorumludur. Öğrenci velisinin numarası yoksa kardeş bilgilerinden, diğer sınıflarda yer alan akrabalarından veya geçen seneki öğretmenlerinden temin etmeye çalışılmalıdır.

 Sınavların olduğu haftalar okula geliş saatiniz 13.00'tür. Sınav bitimiyle okuldan ayrılabileceksiniz. Yazılısı olmayan öğretmenlerimiz için de bu saatler geçerlidir.

 Öğrencilerimiz, sınavlara maskesiz gelmesinler. Ayrıca da sınıf rehber öğretmenlerimiz aracılığıyla öğrencilerimizin sorumlu olduğu konularla ilgili mutlaka bilgilendirme yapılmalıdır. EBA üzerinden de paylaşım yapabilirsiniz. Ulaşamadığınız öğrencilerle ilgili idareye mutlaka bilgilendirme yapınız.

İŞTE SINAV TARİHLERİMİZ

25-12-202025-12-2020