VELİLERİMİZ İÇİN ÖNEMLİ DUYURU...

05.05.2021 236

Kıymetli Velilerimiz,

Aşağıda belirttiğimiz kurallara uymanızı rica ederiz:

- Öncelikle canlı derslerin saatlerini iyi takip edelim.

- Öğrencimiz canlı derse başlayacağı zaman sanki okula geliyormuş gibi duygular yaşasın.

- Öğrencimiz canlı derse başlamadan önce mutlaka kahvaltısını yapsın.

- Ders başlamadan önce dersle ilgili araç gereçleri lütfen hazır edelim.

- Eba'dan derse giremezsek gruptan gönderilen ZOOM linkini tıklayıp dersi açalım.

- TRT EBA TV yayınlarını fırsat buldukça izleyelim. Günlük Yayınların birkaç defa tekrar edildiğini unutmayalım.

- Öğretmenimizle iletişim halinde olalım, kafamıza takılan soruları öğretmenimizle çözmeye çalışalım.

- Çocuğumuzla derslerin dışında mutlaka kaliteli vakit geçirelim. Onlarla küçük oyunlar oynayalım, kitap okuma saati yapalım.

-Canlı derslere girmeyen çocuklarımız var. İmkanları olupta girmeyen çocuklarımız çok şey kaybediyorlar. Unutmayınız bu günlerin tekrarı olamayacak.

- Uzaktan eğitime katılamadıysak öğretmenle iletişim halinde olup günlük görevler takip edelim.

- Okulumuzda yürütülen projelerimizi takip etmeyi, yarışmalara öğrencilerimiz katmayı unutmayınız..

- Hem okulumuzun web sitesini, hem de sosyal medya hesaplarını günlük mutlaka ziyaret edelim ki duyurulardan haberimiz olsun.