Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, mesleğinde önder, saygılı ve sorumlu bireyleri yetiştiren bir kurum olmayı başarmaktır.

Misyon: Öğrencilerimizin zihninde, insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak, evrensel ilkeleri gözeten, yüksek karakterli ve nitelikli insanlar yetiştirmektir.

Başarılar: 2016 Kız Öğrenciler Futsal İlçe İkinciliği 2016 Öğretmenler Futsal İlçe İkinciliği 2017 Erkek Öğrenciler Kur´an Okuma Yarışması İlçe Birinciliği 2017 Kız Öğrenciler Kur´an Okuma Yarışması İlçe İkinciliği

Saatler: 07.00-12.40
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Öğretmen servisi mevcuttur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzda her sene ilçenin en güzel Tübitak fuarlarından biri düzenlenmektedir.

WEB - https://nfkilkiho.meb.k12.tr

Adres - YENİŞEHİR MAH. 304 SK. NECIP FAZI KISAKÜREK ILKOKULU BLOK NO 48A AKÇAKALE / ŞANLIURFA

Yerleşim Yeri - Akçakale merkez mahallesine bağlı olup şehrin hafif dışındadır.

Ulaşım Akçakale-Şanlıurfa yoluna 1 km mesafededir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 2 km uzaktadır.